към главното менюХа, ха, ха! Трябва вече да си ме познал. Аз съм Хумористичната страница.

Виждал ли си постоянно весели и засмени хора? Защото аз съм. Никога не съм спирал да си задавам въпроса как поддържат този дух и енергия на нужното ниво. Според мен тези типове са 2 типа. :-)

Едните имат такъв вид, когато са сред хора. Трудно им е, но го правят ... с най-различни мотиви. Но за околните това не е толкова важно. Кой не обича да види човек със свеж вид?! Само не ставай много близък с тях! Когато са естествени и спокойни, на теб ти се струва, че са им потънали гемиите. Това не е лошо, но много натъжава.

На другите пък им идва отвътре, от душата. Те го правят с лекота и в най-личните си мигове цъфтят. Ще ги познаеш по това, че дори сутрин преди да са се събудили, усмивката им е вече на лицето.

От дълго време ми се иска да се присъединя към втория тип. И все повече ми се удава. Иначе нямаше да съм тук сега, нали. :-) Когато човек вложи цялата си енергия в нещо, непременно ще успее.

Накрая един съвет от мен. Не чакай другите да ти разнообразяват живота, ами сам се заеми с това удоволствие. Хем ще ги отървеш от бремето, което им налагаш, хем няма да си зависим от тях.

Е, хайде де, не се натъжавай толкова. Животът е хубав и ще продължи да е такъв. Издухай си носа и да продължим нататък.

А ако си внимавал какво ти казах, би трябвало вече да посягаш към "х"-чето на прозореца горе вдясно и да ме разкараш оттук. :-PРазкази Стихотворения Послеписи


към главното меню