Обратно


Който не се види тук и смята, че съм го пропуснал, може да ми изпрати своя снимка. Не забравяйте, че е необходимо да се смятате за мой приятел ... и аз вас, разбира се. Второто ще се провери по резултата.

Жени е чудесен приятел, най-вече за хората, които могат да оценят безпределната и способност да се раздава за съществата, които обича. В нейното широко и добро сърце има толкова много любов ... но всичко това губи смисъл при наличието на другата и способност - да се заяжда с мен във всеки момент, когато сме заедно. :-) Жени
* * *
Ангел и Динко И тримата са мои дългогодишни приятели. В съдийското си поприще имат почти еднакви съдби - Динко е получавал треньорски ритник по задните части, въпреки че не си признава, Ангел се наложи веднъж да потегля с личния си автомобил в стил "Формула 1", за да се предпази от преследващата го сган, а третият не ходи с посинено око благодарение на бързите си крака - последните го отведоха право сред спасителната противникова публика.
На това ако не му се казва самочувствие - приятел на себе си!!!
* * *
Стефчо. Всички го обичат ... докато спи (не е ли безкрайно мил?). Замина за САЩ, защото не можеше да понася българските бабички. Дано онези там да му допаднат повече.
интересни случки
Стефчо
* * *
Веси Ех, омъжи се! Няма смисъл да се въздиша по нея, няма надежди - със съпруга си изградиха чудесно семейство. :-)
И те заминаха за САЩ. Веси е един от малкото ми приятели, които умеят да бъдат истински щастливи.
* * *
Има хора, които заслужават името на Веселка повече от самата нея ... и все пак не е имало грешка при кръщаването и. Това е моята учителка по музика. Без нея нямаше да знам, че имам страхотни данни за певец. :-)

Тони е по-добра от най-добрите ми братовчедки. Бихме могли да мълчим в продължение на дни заедно, стига на мен да не ми се говори. Постига удивителен вътрешен мир с любовта си към природата. В последно време е станала прекалено суетна, което според мен е пречка за щастието. Хм, ще видим!
Весела и Тони
* * *
Митко Невинаги сме с подобен синхрон в действията, но се справяме по-добре заедно. Разминаваме се във вкусовете си за жените - много важен критерий за здраво мъжко приятелство. Най-точната му характеристика е "ЦСКА-р до мозъка на костите си".
* * *
Две сладки същества с еднаква кръв и деспотични родители, които нe знаят до какво води свободата след строг режим. И резултатът не закъсня. Средно аритметично от 2 години са близо до мен и още не съм получил честта да бъда посетен. Тони и Надето
* * *
Явор Габровец. Дори публикуването на тази снимка ми струваше 5 лева. :-)
Той също има нещастието да е футболен съдия. Едва ли ще му стигне един ден да ви разкаже за ситуациите, в които е попадал.
Явор е най-големият веселяк, когото познавам. Струва ми се, че доста трябва да се понапъна, за да се сетя кога съм го виждал за последен път в лошо настроение.
интересни случки
* * *
Митя е най-голямата шматка (значението на тази дума е доста трудно за описание), която някога съм познавал. Ако става въпрос за работа, ловджийските кучета на цялото село няма да успеят да го намерят - баща му по този повод беше казал: "А-а-а, Митю я на порюкнуване (... е на повикване)" :-) Да живее душата на певческата ни група! Митя


Обратно