Търсене
Close this search box.

Национална научна конференция Физика-Инженерство-Технологии с международно участие 2023

Физико-технологичният факултет към ПУ „Паисий Хилендарски“ съвместно с Фондация „Еврика“ имат удоволствието да Ви поканят да вземете участие в *Националната научна конференция Физика-**Инженерство-Технологии с международно участие*, която ще се проведе в периода 2-3 Ноември 2023 г. в Парк-хотел “Санкт Петербург”, гр. Пловдив. 

Националната конференция е ежегодно събитие за Пловдивския университет. Тя се явява надграждане на Националната студентска научна конференция по физика и инженерни технологии. Тазгодишното издание на научното мероприятие осигурява форум за обсъждане на иновативни идеи и актуални проблеми в областта на физическите, инженерните и образователни технологии и предоставя поле за изява на специалисти, млади учени, студенти и докторанти от висшите училища и институти в страната и чужбина.

В програмата на конференцията се включва, както устно, така и постерно представяне на научни разработки, като в рамките на научната конференция ще се проведе конкурс за млади учени на тема „Най-добро научно постижение“.

Моля предайте информацията на Вашите колеги и студенти, които биха желали да участват.

За повече информация посетете сайта може да намерите ТУК.