Търсене
Close this search box.

Пето издание на Националния форум за съвременни космически изследвания (НАФСКИ-V) – 22-24  октомври 2024 г. в гр. София

Петото издание на Националния форум за съвременни космически изследвания (НАФСКИ-V) ще се проведе в София Тех Парк, зала The Venue, от 22 до 24 октомври 2024 г. Събитието ще протече на английски език.

Форумът демонстрира последните достижения на образованието, науката и бизнеса в България в областта на Космоса.

НаФСКИ-V се организира от клон „Космос“ към Съюза на физиците в България и Института по астрономия с Национална астрономическа обсерватория – БАН, както и от представители на Физическия факултет на Софийския университет „Св. Кл. Охридски“ и Sfera Technologies. Събитието събира под един покрив водещи имена от страната и чужбина и отваря нови възможности за взаимодействие.

Регистрация и участие:

За участие в НаФСКИ-V е необходимо да се попълни регистрационната форма, достъпна на следния линк: https://bulgarianspace.online/nafski2024/registration/

Ако желаете да представите своите научни постижения или иновативни разработки, можете да кандидатствате за представяне на доклад в сесиите на форума.

Участниците с постерни и устни доклади могат да публикуват изследванията си в пълен текст, като публикациите ще бъдат публикувани в Journal of Physics: Conference Series след процедура по рецензиране.

Ранната регистрация дава възможност за освобождаване от такса за регистрация.

Краен срок за освобождаване от такса за регистрация: 31 май 2024 г.

Краен срок за регистрация: 30 септември 2024 г.

За повече информация, моля посетете: https://bulgarianspace.online/nafski2024/